Creatief in de Bourgogne

Home | Fotografie | Locatie | Impressies | Contact | Gastenboek

Stacks Image 89

Lees hier enkele reacties van eerdere deelnemers


Martijn, beeldhouwen

"Ruimte is er genoeg in en om je heen. Ruimte in een prachtig landschap. Het beeld ontstaat vanuit deze ruimte, je moet er wel wat voor doen en laten. Dit alles in een huis en tuin waar de maaltijden een lust zijn voor het oog en de tong"

Marian, fotografie

"Met heel veel plezier kijk ik terug op de fotoweek in Frankrijk. We hadden een gezellige groep, goede sfeer, fantastische verzorging en veel leuke fototips en oefeningen van Benno. Ik heb genoten en veel geleerd ! Ook werd ik geïnspireerd om lef te hebben om te fotograferen op locaties en in situaties waarvoor ik eerder schroom voelde, zoals portretten op de markt"

Lenette, beeldhouwen

"Een heerlijke plek op het Franse platteland om je helemaal te kunnen concentreren op het beeldhouwen. Voor mij was het een week lang genieten van de gastvrijheid en de professionele begeleiding van Liesbeth. Er werd hard gewerkt, veel gelachen, heerlijk gegeten. En alles in een ontspannen sfeer. Van harte aanbevolen !"

Maarten, fotografie

"Ik vond de fotoweek precies wat een creatieve vakantie zou moeten zijn. "Creatief" omdat ik als fotograaf werd uitgedaagd en geïnspireerd door Benno. Op een vanzelfsprekende manier passeerden zo allerlei aspecten van het fotograferen de revue, op prachtige plekken in de omgeving. En "vakantie" omdat ik echt het gevoel kreeg thuis te komen na een dag fotograferen en waar geweldig voor ons werd gezorgd".

Liesbeth, beeldhouwen

"Ik heb enorm genoten van de beeldhouwvakantie. Prachtige, rustige en stille omgeving. Heel goed gezelschap, veel ontspanning en humor. En hard tikken met zeer goede aanwijzingen van Liesbeth. Goede lessen dus, en het eten was ook meer dan goed. De gastdames hebben deze week goed voor ons gezorgd. Zwaar aan te bevelen !"

Stacks Image 83
Stacks Image 85
Stacks Image 87
© Creatief in de Bourgogne